Actueel
Eerste alcoholvrije bar opent haar deuren in Amsterdam
Op 3 januari a.s. opent de eerste alcoholvrije pop-up bar 0.020 haar deuren in de binnenstad van Amsterdam. Voor iedereen die in de maand januari bewust het alcoholgebruik op pauze…
Nice to meet you Teastreet
Zowel in de horeca als bij bedrijven is de koffie vaak van goede kwaliteit en ruime keuze. Als het op thee aankomt daarentegen, is het altijd afwachten wat je krijgt.…
Natuurlijke dranken van D-drinks
D-drinks vertegenwoordigt een breed portfolio van natuurlijke dranken en snacks die op de huidige ‘better for you’-trends inspelen. Onze missie is om de better for you-categorie te blijven leiden met…
Goed voorbereid aan IkPas beginnen in 8 stappen
Met iets beginnen, of juist met iets stoppen, kan voor sommigen lastig zijn. Om het succes van jouw IkPas-periode te vergroten, bespreken wij in dit artikel acht stappen ter voorbereiding…
Kennisniveau van Nederlanders over alcohol bedroevend laag
Met een gemiddeld rapportcijfer van een 5,1 kan er worden geconcludeerd dat Nederlanders weinig kennis hebben over de gezondheidsrisico’s van alcohol. In opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en…
Bier is stoer?
Beste IkPassers, onze 40 dagen zitten er alweer een tijdje op. Ik zal eerlijk zijn: bij aanvang van deze tweede campagne was ik vol vertrouwen en het niet drinken ging…
Taboe or not taboe
Deze week schrijf ik mijn zesde blog voor Ik Pas. Volgende week de laatste, ‘le grand finale’. Ik heb mij aangemeld bij de organisatie om de blogs te schrijven. Op…
Vijf sterren
Een paar jaar geleden moest mijn vriendin Beatrijs* er echt een tijdje tussenuit. Alleen, zonder haar kinderen, ging zij voor 6 weken naar een Vijf Sterren Resort (haar eigen woorden),…
Als ik het kan, kan jij het ook
Het begint gewoon te worden. Het niet drinken, ik ben er inmiddels aan gewend. Natuurlijk: in het weekend heb ik heus af en toe wel zin in een wijntje. Maar…