Even iets anders met D-drinks

Omdat het weekend is, mag je jezelf best verwennen. Deze dorstlesser smaakt extra goed aan het eind van een (drukke) zaterdag. Proost!

Ontspannen met Captain Bellini

Ingrediënten:

400ml the GUTsy Kombucha Original

3 perziken

2 eetlepels rietsuiker

1 limoen

IJs

Bereidingswijze:

Was de perziken en snijd ze doormidden. Verwijder de pit en snijd de perziken in kleine blokjes. Bewaar een derde deel van de gesneden perzik als decoratie. Doe de perzik en het rietsuiker in een blender. Zet de blender aan tot het een gladde massa is. Voeg koude kombucha toe en roer goed door. Schenk uit in twee glazen. Maak af met wat limoensap en ijsblokjes. Geniet er van!

 

Gerelateerd

Recept

Tips van IkPas-deelnemers

Pauzeren betekent, naast geen alcohol drinken, op ontdekking gaan. Je smakelijke grenzen verleggen. Waar de een zweert bij gemberthee, kun je de ander wakker maken voor een verse jus met…
Lees meer
Recept

Even iets anders met GIMBER

Wist je dat gember heel wat gunstige effecten kan hebben op je lichaam? Dit heeft alles te maken met de actieve bestanddelen die deze tropische wortel bevat. Zo krijgen onder…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat