Even iets anders met Teastreet
Elk type gerecht valt te combineren met een theesoort, dit zorgt voor nieuwe en verrassende smaken. Naast wijn is thee de enige drank die de smaak van voedsel kan versterken. Het welbekende kaasplankje voor de borrel of als dessert gaat vaak in combinatie met een goed glas wijn. Net zoals bij wijn, past bij elke kaassoort een thee.
Teastreet selecties
Boeren gatenkaas – oolong T golden osmantus
Brie – oolong T tie guan yin
Camembert – groene T chun Mee
Edam – zwarte T darjeeling margaret’s hope
Gorgonzola – zwarte T keemun gongfu
Graskaas – groene T bancha
Gerelateerd
Recept voor madeleines met een bite
Mmmmm…madeleines. Je weet wel die boterige cakejes met hun schelpachtige vorm met ribbeltjes. In dit geval krijgen de madeleines net dat beetje extra smaak door er wat GIMBER aan toe…
Tips van IkPas-deelnemers
Pauzeren betekent, naast geen alcohol drinken, op ontdekking gaan. Je smakelijke grenzen verleggen. Waar de een zweert bij gemberthee, kun je de ander wakker maken voor een verse jus met…
Even iets anders met GIMBER
Wist je dat gember heel wat gunstige effecten kan hebben op je lichaam? Dit heeft alles te maken met de actieve bestanddelen die deze tropische wortel bevat. Zo krijgen onder…