Even iets anders met Teastreet
Een feestelijk recept voor deze laatste pasdag. White tea ginger bubbles is een heerlijke verfrissende non-alcoholische versnapering met bubbels. Proost! Op jou!
Laat de thee ongeveer 6 uur trekken in koud bruisend water.
Schenk de thee uit in een champagneglas.
Teastreet’s favorieten met bubbels
-Witte T – Rosemary’s wisperer
-Groene T – Strawberry tea thyme
-Herbal – Lemon ginger zinger
White tea ginger bubbles
Ingrediënten
- 12 gram Teastreet White Monkey Pekoe
- 1/2 kopje suiker
- 2 cm gember in plakjes
- 1 liter bruisend water
Voorbereiding
Laat de white monkey pekoe trekken in 1 lt. koud water gedurende minimaal 6 uur in de ijskast.
Gember siroop: Verwarm in een steelpannetje een kopje water, voeg de suiker en gember toe en roer totdat de suiker is opgelost. Giet de siroop over in een flesje/beker om het gemakkelijk af te kunnen laten koelen in de ijskast gedurende minimaal 1 uur.
Schenk de koude Teastreet White Monkey Pekoe coldbrew ijsthee in een mooi glas. Voeg een beetje gembersiroop toe en klaar is je white tea bubbles.