Lavender with a lemon twist
Voor 1 liter
Ingrediënten
- citroensap 90 ml
- suiker 100 g
- kokoswater 475 ml
- water 230 ml
- siroop (lavendel) 50 ml
- citroen (bio, schijfje)
- verse lavendelbloemetjes (plukje)
Bereidingswijze
Doe 90 ml vers citroensap, 100 g suiker, 475 ml kokoswater en 230 ml water in een grote karaf en roer goed tot de suiker is opgelost. Doe er 50 ml lavendelsiroop bij naar smaak en roer nog eens goed door. Werk elk glas met een schijfje bio-citroen en een plukje verse lavendel.
TIPS
Vervang de lavendelsiroop eens door viooltjessiroop of aardbeiensiroop.
Dit is een recept van Libelle.
Gerelateerd
Belvoir Ginger Spice
Iedere week verrast D-drinks ons met een recept dat je verlangen naar een alcoholische versnapering -hopelijk- op slag doet verdampen. Het vinden van een eigen alcoholvrij succesnummer kan best even…
Maté ijsthee
Wat is maté? Maté is een infusie die getrokken wordt van de jonge blaadjes van de Maté-plant. De jonge blaadjes van de Matéplant worden gedroogd en vervolgens fijn gemalen. De…
Ice tea – 2
De lekkerste ice tea maak je zelf. Er zijn 2 methoden voor het bereiden van verse ice tea, de snelle methode hot brew en de langzame methode cold brew. Voor…