Zomers Zoet
Ingredienten voor 1 karaf.
- Bleekselderij 2 stelen met loof
- Sinaasappel 3 partjes
- Komkommer 3 lamellen
- Lychees 3 stuks
- Granaatappel 1⁄4 stuk
- Kaneelstokje 2 stuks
- 1 liter kraanwater
Bereiding:
•Was de bleekselderij en snijd 1 keer in de lengte doormidden.
•Was de komkommer en haal met een dunschiller of kaasschaaf 3 mooie lange lamellen van de komkommer.
•Was de sinaasappel en snijd in partjes, gebruik er 3.
•Haal de pitjes uit de granaatappel, gebruik alleen de pitjes.
•Was de frambozen.
•Vul de karaf met de komkommerlamellen, sinaasappelpartjes, kaneelstokjes, granaatappelpitjes en stelen bleekselderij.
• Voeg wat ijsklontjes toe en vul de karaf met koud kraanwater
Tip:
Je kunt van granaatappelsap, verkrijgbaar in supermarkt of groothandel, ijsklontjes maken en deze gebruiken in plaats van gewone ijsklontjes.
Een heerlijk recept van Brabant Water.
Gerelateerd
Belvoir Ginger Spice
Iedere week verrast D-drinks ons met een recept dat je verlangen naar een alcoholische versnapering -hopelijk- op slag doet verdampen. Het vinden van een eigen alcoholvrij succesnummer kan best even…
Maté ijsthee
Wat is maté? Maté is een infusie die getrokken wordt van de jonge blaadjes van de Maté-plant. De jonge blaadjes van de Matéplant worden gedroogd en vervolgens fijn gemalen. De…
Ice tea – 2
De lekkerste ice tea maak je zelf. Er zijn 2 methoden voor het bereiden van verse ice tea, de snelle methode hot brew en de langzame methode cold brew. Voor…